Cancer


Jag har i många år menat att Lapacho, också kallad Pau D'Arco, Ipe Roxo och Taheebo, är det mest effektiva alternativa medel mot cancer. Tills nu, då det verkar på mig som att Kolloidalt Silver har lika bra egenskaper, så varför inte kombinera dem? Hur som helst lever cancer av socker, så strikt LCHF är kanske inte så dumt heller? -Svälta ut fanskapet!

 

Sedan vill jag uppmana att köpa och läsa boken "Överlista din cancer". Speciellt kapitel 19 "Vad kvinnor måste veta om hormoner" är oerhörd intressant och faktisk ganska uppseendeväckande hur fel de gör i vården.

Boken är verkligen skriven så allt förklaras exemplarisk gott. Inget är underförstådd, men tålmodigt beskrivas alla uttryck in i minsta detalj.

Först Annikas berättelse och sedan några samlade uttalanden från användare i gruppen:

12 oktober 2012 av Annika Dahlqvist
Jag fick i mail (Alltså Annika Dahlqvist fick ett mail!) en förunderlig berättelse. Bukspottkörtelcancer anses ha en av de allra sämsta prognoserna av cancerformerna.

”Botad cancer!"

En bekant till mig,
en kvinna i 70-årsåldern, började för ca 1½ år sedan må allt sämre. Hon tappade matlusten, gick ner kraftigt i vikt och hade gräsliga smärtor… Trots en massa olika undersökningar kunde man inte förrän ett par veckor före jul 2011 (trots att vad jag förstår symtomen var ganska typiska) ge henne en diagnos – pancreascancer.

Det visade sig nu, att hon också hade metasta­ser i både levern och en njure (fast detta är mer oklart; diagnostiken där är tydligen mycket svår). Pancreascancern var dock odiskutabel, och symtomen till alla delar typiska. Hon hade statistiskt ca 4 månader kvar att leva, och palliativa teamet kopplades in. Det var förstås bara smärtlindring som gällde, i väntan på det oundvikliga slutet.

Nu råkade jag ha läst en del om kolloidalt silver och en del spektakulära tillfrisk­nanden bl.a. just av cancerpatienter. Naturligtvis var jag väldigt skeptisk till det hela. Det verkade litet för bra för att vara sant. Men Livsmedelsverkets delvis pinsamt okun­niga smutskastning av preparatet gjorde mig snarast mer positivt inställd. Samti­digt hade jag också tagit del av de senaste rönen om D-vitaminets uppenbarli­gen mycket viktiga roll i en hel mängd processer i kroppen, och dess sannolika bety­delse för att motverka cancer.

I samråd med kvinnans vuxna barn, som nu läste in sig på ämnet, rekommenderade jag henne att dels ta en rejäl dos D-vitamin (2x 2000 IE per dag), samt två teskedar kolloidalt silver flera gånger per dag (det blev sedan 15 ml fem gånger per dag). Båda prepa­raten torde vara garan­terat ofarliga i dessa doser – och det fanns förstås inget att förlora i det här läget. Naturligtvis var kvinnan själv också med på det hela.

Efter ett par månader kunde man vid ny undersökning (biopsi) inte längre se någon cancer i lever eller njure! Viss förvåning hos läkarna… Men hon mådde fortfarande mycket dåligt. Efter ytterligare någon månad fick hon så tid för opera­tion i Uppsala. Vid operationen tog man förstås också cellprover. Man tyckte sig se ”vissa föränd­ringar” i bukspottkörteln, och den delen opererades bort.

Efter ett par veckor kom resultatet av biopsin: Ingen cancer! I de delar som opererats bort trodde man sig se ”förstadier till cancer” (Min kommentar: Var det möjligen i stället ”eftersta­dier” till cancer?).
I övrigt fanns det inget spår av cancer!

Med andra ord förklarades hon cancerfri!

Efter en tids rehabilitering är hon nu sedan flera månader hemma – med visst stöd av Hem­tjäns­ten. En märklig situation blev det förstås för palliativa teamet – när kvinnan nu inte hade vett att dö enligt pla­nerna. Men tea­met fanns ändå med en tid som samtalspartner. Kvinnan bor nu alltså hemma med sin man och verkar kunna leva ett bra tag till – även om hon än är svag efter den genomgångna sjuk­domsperioden och har vissa hälsoproblem på andra områden…

Trots att denna utveckling av en pancreascancer torde vara minst sagt ovanlig, så har läkarna inte verkat särskilt nyfikna eller t.ex. frågat om kvinnan själv använt någon alternativ behandling… Man har uppenbarligen varit mycket nöjd med hennes tillfrisknande – men inte brytt sig om att söka några orsakssamband… Hade det inte varit naturligt att närmare undersöka ett fall av närmast mirakulöst tillfrisknande av detta slag? Undertecknad "Undrande”

Min (Annikas) kommentar:
Eftersom cancerceller bara kan förbränna socker, och inte fett, vore det rekommendabelt att också äta LCHF, förutom D-vitamin och kolloidalt silver, om man inte vill få/ha cancer.

 

 Namngiven. Efter en tid med svullen mage, andfåddhet och trötthet, på slutet även mycket hård mage vid palpering, hittade man en cysta som täckte nedre delen av magsäcken, duodenum och lite av tunntarmen.

Jag var redan i mycket dåligt skick då jag länge gått med symptomen, men inte sökte undersökning. Jag fick en snabb diagnos: GIST tumör, ca 9 cm stor o några cystor längre ner i tunntarmen. Det blev snabbt en operation och man tog bort det mesta av tumören, men man fick avbryta, då jag inte mådde bra (sades det). Därmed skulle ytterligare en operation göras längre fram när jag blivit lite mer stabil.


Jag fick Glivec, men tappade allt skinn på kroppen utav den. Jag kunde inte röra mej. Det blödde överallt och jag såg ut som ett köttstycke på ett slakteri! Jag låg inne, för jag var så dålig att jag trodde jag skulle dö. De ville byta medicin till Sutent. I samma veva fick mina vänner veta att jag var sjuk i Cancer.

Jag fick tips om att ta Kolloidalt Silver=KS, bikarbonat och gurkmeja av en vän och kollega, och då jag visste att hon är en mycket engagerad holistiskt, så lyssnade jag till hennes ord och började ta KS dagligen. En annan kollega instämde fullständigt om att allt detta iaf inte kunde göra mej sämre, utan åtminstone hinna vända på mitt tillstånd!

Båda hade redan erfarenhet av att ha sett, hur andra blivit friska genom att ha tagit det. Det enda de inte visste helt säkert, var den klassiska diskussionen om doseringen, då alla sa lite olika. Där valde jag själv att ta mycket högre doser.

Det brukar stå ca 2 msk morgon middag o kväll, men jag valde att ta mycket mer, då jag helt slutade med cancermedicinen och var lite rädd. Det var mitt egna val, tillsammans med gurkmeja, bikarbonat och KS. Jag tog 0,5 dl KS var 4 timme första veckan. Sedan gick jag ner till 0,5 dl var 5 timme ungefär.

Jag visste inget om KS till en början, men läste snabbt på mej en massa på internet och det bästa av allt, är det var så enkelt att ta. Smakade inget, och perfekt för mej som mådde så illa av allt annat! Allt annat gjorde mej illamående o kräktes, iaf till en början. Det skulle blandas o mätas o försöka sväljas, och det kladdade och allt blev gult av gurkmejan.

Det jag tog väldigt regelbundet var iaf KS och jag kände direkt att KS gjorde mej pigg!! För första gången på så länge blev jag pigg!! Jag började orka vara på benen mer, orkade börja tänka, och sakta men säkert blev jag allt bättre o bättre.

Kunde börja äta mer som vanligt och hade mindre smärta. Ca en månad senare gjorde man ny Röntgen för att planera nästa operation, och man kunde konstatera att de cystorna som fanns i tunntarmen var mindre!! Jag kände mej övertygad om att jag kommer bli frisk! Min läkare var inte så glad över mitt beslut av att inte ta Sutent.

Han sa att jag med största sannolikhet skulle få återfall och att tumörernas minskning berodde på att jag tagit Glivec, och då jag hade valt att sluta helt, så skulle allt komma tillbaks igen. Jag valde att bara göra som mina vänner tipsat mej om. Jag hade dessutom läst om så många fall på nätet och sett på Youtube där så många botat sej själva med KS o bikarbonat. Varför skulle då jag inte också kunna det när jag nu mådde bättre mitt i alltihop?

Funderingarna var många och långa, men ändå kände jag mej trygg och fast besluten. Min backup var mina finaste vänner som gett mej detta råd, och ca 3 månader senare då Röntgen gjordes igen, fanns inte ett spår av några tumörer i tunntarmen över huvud taget!!

Alla prover jättefina och jag är därmed frisk förklarad! Jag tar KS jämt! Jag är helt övertygad om att det är KS som gjort mej frisk, för det var när jag började med den som allt vände! Vad jag inte nämnt, är att jag även tog D vitaminer, selen, C vitamin, teer av olika sorter mm, men inget socker förstås. Lade om kosten totalt. Inget mjöl och socker i princip. Kunde fuska ibland, men det hör till min natur.

Det enda jag aldrig fuskade med var KS, och det kommer jag ta så länge jag lever. Jag skrev allt detta i all hast och har säkert glömt något viktigt. Jag skriver på ett språk så att alla förstår min svenska är inte den bästa, men undras något så fråga bara. Jag kan komplettera med det som fattas.

Namngiven. För drygt två år sedan fick jag vid en lungröntgen reda på att jag hade två fläckar på vänster lunga. De satt vid nedre bronken och var ca 2 x 3 cm och 4 x 4 cm i storlek. Man beslöt att gå ner i lungan via en så kallad bronkoskopi och ta ett vävnadsprov på den ena misstänkta tumören. Samtidigt hade man testat mig för TBC och fått ett positivt utslag för en eventuell pågående eller latent TBC.

 

Jag blev skräckslagen. Var det inte cancer så var det TBC, som att välja mellan pest eller kolera. Startade omgående med att inhalera 5 ml kolloidalt silver 3 ggr dagligen via en sk. nebulisator som jag inhandlat tidigare då jag haft ganska tuffa bronkiter. Silver var ingen nyhet för mig, hade använt det dagligen oralt i många år Jag hann köra i tre veckor innan kallelsen kom från Lungkliniken i Lund.

 

Tiden att vänta på provsvaren var inte rolig. Men när den kom fick jag beskedet att det inte fanns någon cancer i lungorna, att det man sett förmodligen satt utanpå lungloben och att man skulle röntga igen. Nästa röntgen var helt klar. Inga skuggor. Då jag frågade hur detta kunde vara, sa de bara att det måste blivit fel vid förra röntgen.....På alla fyra bilderna???

 

Jag kan inget bevisa men är starkt övertygad om att det kolloidala silvret gjorde sitt jobb som vanligt. Men vad hände med TBC:n då? Man sökte i hela kroppen och kom fram till att den förmodligen satt i skelettet och att den var latent, alltså kunde inte smitta. Men då jag har en inflammatorisk/reumatisk sjukdom i bäckenet och de ville testa mig för s.k. TNF-Alfahämmare så var jag tvungen att först ta bort min TBC.

Jag blev skickad till Infektionskliniken i Lund, där läkaren skrev ut Tibinide 300 mg samt Pyridoxin 40 mg till mig. Detta skulle jag ta i 6-9 månader, och testas varje vecka, för ofta tog levern skada och det måste man hålla koll på.

 

Namngiven. Jag har kört med msm, ks och massor av annat hela tiden jag strålats och fortsätter med det fast jag äter antihormoner. 1 Tab om dagen i fem år. Känner inte av några biverkningar av varken strålning eller antihormon. Blev bränd av strålningen som visade sig mycket igår. Jag sprayade ks flera ggr och smorde med ems salva. Idag syns inte mycket av det brända. Kanonprodukter tycker jag

 

Namngiven. Jag tar 15 ml x 2-3/dag mot cancern, samt MSM och lite annat smått o gott. Vad man doserar mot t ex halsfluss vet jag inte. Jag känner mig iaf starkare än på länge o har mera energi nu än jag haft i närheten av senaste året.

 

Namngiven. Halloj ! Jag är så GLAAAAD !!!!!! Har varit på 3 månaderskollen dvs. läkarbesök idag. Det är väldigt svårt att ta in detta men: Cancern är borta !!!! Jippiekayey ! Under senaste 3 veckorna har jag varit som en trasa, gråtit floder, hur trött o slut som helst, i kroppen har det känts bra men inte i själen. Det kostar på att vara morsk, det är då säkert. Visste väl jag att man inte ska komma o säga till mig att det är obotligt, inte för mig.

 

Mina döttrar har aldrig tvivlat en sekund att jag skulle fixa även detta. Tänker fortsätta med: KS, MSM, magnesium, C-vitamin, D-vitamin, Zink, Graviola, (Aprikoskärnorna tänker jag ta till om cancern tänker dyka upp igen ). Kanske bäst jag talar om vilken typ av cancer jag hade, nämligen adenocarcinom HER 2 med metastaser. Idag har jag ringt runt o berättat för vänner o bekanta, det känns gott att kunna säga att det är inte omöjligt o det händer under o mirakel, fast de kan behöva lite hjälp.

 

Namngiven. Tack för de tips jag fått nu ska jag beställa en dunk ks. Jag har använt ks och msm i drygt ett år - det problem jag hade då var att det upptäcktes förändring på min bukspottkörtel (cancer) idag är det helt borta.

 

Namngiven. Jag blev av med min livmoderhalscancer genom D vitamin i stora doser 20-30000 IE/ dag samt 3 dl ks /dag i 2 v, för att sen minska till 1-2/dag. Mina cellförändringar fick jag bukt med på 3-4 v. Jag sprutade även in Ionosil i underlivet.

 

Namngiven. Livmoderhalscancer. En till mig närstående ung kvinna, har blivit av med både cellförändringar och virus, genom att varje kväll vid läggdax, spruta in KS. Vid sista provsvaret rätt så nyligen, var allt helt normalt. Hon har också druckit en kapsyl 2ggr./dag.

 

Namngiven. Har precis eliminerat en förändrad leverfläck på detta sätt placeringen var inte den bästa ( ljumsken ) men jag bet ihop i ca en vecka. Den var sjukt svullen och röd stor som en grön ärta nästan ( var en sådan skinn-fliks variant från början stor som en platt ärta på skaft. Förstår ni min beskrivning? Lade på nytt ca 4-5 gånger/dag de första 3 dagarna sen ca 3/dag - den blev först grå sen mörkare, sen blev det som en skorpa som liksom frättes bort.

 

Igår morse så ramlade det lilla som var kvar bort tjohooooo !!!! Är lite skavd nu pga placeringen som inte kunde undgå friktionen. Smörjer med EMS och sprayar silver - är glad och nöjd. Har även gjort det tidigare på en på axeln, också med gott resultat och på en sorts cancerfläck ( som ett litet sår som aldrig läker ) kommer inte ihåg namnet på den varianten - KS+Askorbinsyra=good stuff!

 

Namngiven. Snabba resultat?! Jag har haft en konstig "grej" i hårbotten sedan mååånga år. Har känts som en upphöjning, leverfläck tex eller som jag befarat, hudcancer. Dessutom har jag haft en stark klåda i samma område, uppe på toppen av skallen. Vid två tillfällen har jag hällt några ml ks där för att se om klådan skulle försvinna. I dag bad jag min dotter att titta efter "grejen" för jag tänkte dessutom sätta en droppe jod på den, då var den borta!! "Grejen" var ca 1,5 cm i diameter. Förbluffad men tacksam!!

 

Namngiven. Min man har en sorts cancer. Hans trombocytvärden har legat på 600-700.... Normalvärdet är 300 och under. Han har haft detta i flera år. Sen i somras har han tagit msm samt ks dagligen. Igår blev provsvaret 300!!!!!! Han kan nu gå ner i cellgifterna. Ser ingen annan koppling till dessa lysande resultat än msm eller ks.

 

Namngiven. Jag har flera klienter som blivit hjälpta med Ionosil som haft cystor/växter i brösten, efter intag av 15 ml Ionosil 3 ggr/dag under 1 månads tid. Om det varit elakartade eller godartade cystor/växter vet vi inte, eftersom det inte blivit ngn operation och inget prov kunnat tas då cystorna/växterna varit borta när personerna ska opereras.

Ngn har också enbart sprayat utanpå huden på cystorna/växterna och fått bort dem på det sättet. Bra att slippa operation och vad det medför, med lymfproblem efter operationerna. De som har varit hos mig har antingen tagit enbart invärtes 1 msk, 3 ggr/dag eller sprayat utanpå huden. Det är ju nämligen så att det man lägger på huden är in i vävnaderna och i blodomloppet på under 35 sekunder.

 

Namngiven. Jag fick diagnos adenocarcinom i tarmen och lymfan. Det fanns pga spridningen inget att göra enligt läkarna, men efter en akut ileus blev jag opererad bort tumören i tarmen. Inga cellgifter till de angripna lymfkörtlarna. Jag har däremot tagit en matsked kolloidalt silver och en matsked björkaska för att hålla det basiskt.

Gör en Röntgen var 3dje månad som visat att allt håller sig lugnt. Det har nu gått ett och ett halvt år sedan operationen och alla är förvånade. Jag fortsätter så här och är så tacksam för min bonustid. jag tror verkligen att detta har hjälpt mig att förlänga livet. Hoppas jag på detta sätt kan ge tips åt andra.

 

Namngiven. Jag hade vid cancer tagit både ks, d-vitamin och msm. Själv har jag nyligen haft tonsillcancer, inte alls så spridd. Jag har tagit ks o d-vitamin enligt Annika Dahlqvists anvisning, förutom strålbehandling, och fick igår reda på att alla maligna celler är borta vilket är väldigt ovanligt. Jag har även börjat dricka Pau D'Arco som är ett te. Allt går att beställa till rimligt pris på apotea.se eller bodystore t.ex. Biverkningarna efter strålningen blev ganska fort lindrigare efter jag börjat med ks.

 

Namngiven. Jag vet att det rekommenderas att man ska ta ks och tabletter med 2 timmars mellanrum. När jag tog mycket smärtlindrande, både dolcontin, som är långtidsverkande morfin, Alvedon och Diklofenak så var det omöjligt att få till 2 timmar mellan. Jag tog ks och tabletter med 1 timmes mellanrum, ibland kortare, och märkte absolut ingen skillnad på tabletternas verkan.

 

Jag hade tonsillcancer och fick via mailkontakt rådet av en läkare att ta ks 15 ml 5 ggr per dygn och d-vitamin 2000 E 2 ggr per dag. När jag gjort den sista PET-scan var alla elakartade celler borta, vilket är väldigt ovanligt enligt läkarna. Jag har även börjat dricka Pau D'Arco, ett te fullt med bl.a. mineral och en massa antioxidanter. Hoppas din vän har nytta av några av råden ni fått.

 

Namngiven. Jeg har uhelbredelig brystkræft (obotlig bröstcancer) og er på kemo xeloda det givet bl.a. meget rødt fødder og hænder med revner. Jeg startede på Ks for 2 måneder siden og efter 1 uge var der næsten intet at se under mine fødder og på hænder. Efter et par uger kunne jeg sove en hel nat uden at skulle op og tisse som jeg har gjort de sidste 2 år pga kræft i lymfesystemet.

 

For 1 måned siden begyndte jeg på MSM og det ser ud til at jeg har god energi nu på 8. Dagen i min kemo cyklus. Jeg plejer at være træt træt i disse dage, men det er lidt tidligt at sige endnu. Men det virker rigtigt lovende og jeg vil vende tilbage med mine MSM oplevelser om et par uger, men jeg er glad glad indtil videre.

Uppföljning: 1 uge efter jeg startede med KS forsvandt rifter på hænder og fødder efter cellgift. Senere startede jeg på MSM og den frygtelige træthed jeg havde pga cellegift forsvandt helt. Så jeg tager begge dele altid og jeg vil ikke undvære det. Min livskvalitet er blevet fantastisk på bare 1 måned

 
Namngiven. Jag opererades för en obotlig cancer (carcinoid) år 2001. Då det inte finns möjlighet att bota denna cancerform, fick jag vare sig cellgifter eller strålning och prognosen för min överlevnad var högst 5 år. Då sökte jag själv bland kosttillskott och fann då att kolloidalt silver kanske skulle kunna hjälpa mig. Idag 9,5 år senare, har jag en mycket bra livskvalitet och årliga undersökningar visar att inga förändringar sker utom till det bättre.

 

Jag har heller inte behövt nyttja vårdens resurser vid ett enda tillfälle under denna tid. Då jag med intresse följer silverdebatten undrar jag om det är på saklig grund, som man propagerar för att förbjuda en produkt, som ger så mycket kraft, att den reducerar användandet av kemiska mediciner”?

 

Min egen erfarenhet gör att jag också försöker följa med i den forskning, som vetenskapligt görs på kolloidalt silver, och jag kan inte finna att dessa skäl, som andras av motståndarna till kolloidalt silver, har en vetenskaplig förankring. Jag har rätt att välja om jag vill röka, dricka alkohol eller prata i mobiltelefon, som vi vet skadar oss. Men jag har inte rätt att få välja ett kosttillskott, som vare sig skadar mig eller naturen.

 

Jag har fortfarande möjligheten att bära silversmycken, putsa mina silverljusstakar, äta med silverbestick, använda fotografisk film till min kamera, m.m. Jag kan också köpa silverkulor i butiken och dekorera bakverk med, speciellt barnens. Varje sunt tänkande människa, som ser debatten i ett större perspektiv, förstår att det finns andra intressen, som verkar för att få kolloidalt silver förbjudet som kosttillskott. Det är helt enkelt ”för bra”.

 

Anonym. En intressant berättelse från en person som vill vara anonym, men som vill berätta om de positiva effekter hon fått av Ionosil på sina biverkningar av traditionell cancerbehandling. Detta på bara en dryg vecka:

 

I fjor fick jag diagnosen tonsillcancer och har strålats hela hösten, inga cellgifter. Tumören i tonsillen har de konstaterat att den är borta men jag har en liten rest i en lymfkörtel på halsen som kanske ska opereras.

 

För en dryg vecka sedan började jag med ks och d-vitamin efter mailkontakt med en läkare i förhoppning om att resterna av metastasen ska vara borta vid nästa undersökning på måndag - även om det är kort tid dit. Det jag inte funderat så mycket över är att ks skulle ge andra effekter med. Vid och efter strålningen förändrades mitt smaksinne så att det mesta smakade väldigt illa.

 

Efterhand som tiden gick smakade maten okej, men långt ifrån gott. Efter tre till fyra dagars användning av ks och d-vitamin har smaken förändrats drastiskt och det mesta av maten smakar riktigt gott. Dessutom är jag inte lika torr i munnnen och näsan längre, vilket underlättar mycket när jag ska prata och äta bland annat.

 

Förutom detta hade jag fortfarande ganska ont i tungan där den var som mest strålskadad, detta trots ganska stora doser olika smärtstillande. Även smärtan har minskat och jag kan nu trappa ut smärtstillande snabbare verkar det som.

 

En annan positiv effekt är att jag känner mig något piggare. Efter strålning och hela händelseförloppet blev jag "hjärntrött" och har inte klarat göra mer än en sak åt gången och då blivit fort uttröttad i form av lätt yrsel och lite illamående och total okoncentration. Nu kan jag t.ex. både titta på tv och prata med min man under kortare stunder.

 

Ville bara berätta om den positiva effekt jag haft av ks på kort tid. Tipset om er sida och preparatet fick jag av en god vän. Tack för en bra produkt. Naturligtvis är det Ionosil jag köper.

 

Anonym. EMS brukar normalisera även strålskadad hud. Det ser man i denna berättelse: Fick en intressant berättelse från en kvinna som vill vara anonym. Vi kan kalla henne Anna. Hon skriver:

 

Tänk om jag vetat detta om KS, MSM och EMS för två månader sedan!! Jag är redan mycket bättre i huden, fantastiskt med EMS-salvan! MSM tar jag också och märker nu stor positiv förändring.

 

Tack vare kompressomslag med KS, smörjning med EMS-salva och citrondrinkar med MSM är jag äntligen tillbaka på banan efter en lång tuff tid av svåra biverkningar efter cellgift- och strålbehandling mot ändtarmscancer!

 

Alla får inte så svåra brännskador som jag fick i och runtom hela underlivet, tarmen och i ljumskarna. Men jag vill ändå berätta för att kunna hjälpa om någon annan råkar ut för samma elände som jag. Jag var så brännskadad att jag var tvungen att ligga på rygg dygnet runt i över fyra veckor, kunde inte ha kläder, fick dock en suprapubiskateter för att inte irritera underlivet. Hela underlivet var sönderstekt, rödsvart och skinnflått pga strålningen. Jag fick sprätta upp de inre blygdläpparna varje morgon då de växt/klibbat ihop under natten.

 

Baddade underlivet med kompresser med ljummet vatten varje timme under dessa veckor, vilket bara gav lindring och väldigt lite sömn... Blev istoppad massor av morfin för att inte ha ont men läkarna gav ingen behandling för att läka brännskadorna. Jag fick bara kompresser med morfin för att stilla smärtan.

 

Då jag bad om att få använda KS och Aloe Vera för att påskynda läkningen blev jag avvisad av läkarna med orden att "Det är inte medicinskt bevisat, så det kommer absolut inte på tal! Jag frågade också varför de inte samarbetade med brännskadeavd./hud, men det var inte brukligt enligt läkarna. Mycket märkligt?! Hade jag vetat vad jag vet idag så har jag protesterat vilt och använt dessa makalösa produkter vad än läkarna sa! Jag var på återbesök till gyn idag.

 

Läkaren förvånades stort över hur snabbt huden kring underlivet läkt. När jag var dit för en månad sedan såg hon via mikroskop små cellförändringar i huden och sa att hon skulle ta biopsier vid nästa besök (som idag). Men när hon tittade i mikroskopet idag såg hon inga förändringar alls och frågade vad jag gjort?!

 

Jag berättade om KS, MSM och EMS-salvan. Hon googlade och skrev upp och var mycket intresserad av detta! Hon berömde mig för att jag vårdat mig så bra! EMS-salvan har gjort underverk på bara en vecka! Om jag hade sprayat med KS och smort med EMS-salvan från början och ätit MSM så är jag fast besluten om att biverkningarna varit mycket lindrigare. Ge aldrig upp!

 

Både gynöverläkaren och läkaren på onkologen var mycket förvånade över att min hud läkt så snabbt. Vill inte namnge varken läkare eller sjukhus då jag själv vill vara anonym. Efter att jag kommit hem och använt KS i 4-5 dagar försvann brännblåsorna och den stekta tjocka huden återgick till det normala tunna skiktet och fick normal färg.

 

Dock kvarstod besvärlig klåda och stickningar i och med läkningen. Fick då tips av Anders Sultan om EMS-salvan och efter två dygn var irritationerna som bortblåsta! Nu är ALLT borta! Fick röntgensvar i förrgår att tumören är helt förintad, så jag är ett levande och friskt bevis på att KS och MSM verkligen "biter" på cancer!
Jippie!!

 

Namngiven. Mängder av tumörer, varav en riktigt stor på bröstet. Jag sa nej, och började med KS i dricksvattnet och MSM i maten. Den stora ÄR nu hälften så stor efter 5-6 veckor, de små har jag inte känt någon gång.

 

Namngiven. Hände något idag som jag blev positivt överraskad av, mitt i all bedrövelse. Följde min mamma, 86 år till kirurgen på Gävle sjukhus. Hennes tarmcancer hade kommit tillbaka och tack och lov så ville de inte skära bort den eller ge cellgifter. Började prata med läkaren om alternativa cancerbehandlingar och han var positivt inställd till det. Han, praktikanten och sköterskan lyssnade med stora öron.

 

Det hade jag inte väntat mig. Så nu har min mamma fått börja med jättedos KS, Pao D'Arco-te, bittra aprikoskärnor, linfröolja, kvarg och bromealin, ja allt det där som XX rekommenderat i ett tidigare inlägg. Uppföljning 2 månader senare:

 

En liten uppdatering hur det går med min gamla mamma och hennes botande av cancer genom att följa XX's råd. Hon är jättepigg nu och har fått färg på kinderna. Har inte heller ont i tarmen där cancern satt. Hon får besök av palliativa teamet som besöker alla som de tror ska dö snart. De kan inte förstå hur hon kan vara så pigg! Så vad gjorde vi utan din kunskap X X. Du är guld värd.

 

Namngiven. Hej! Ny i gruppen & har i stort sett noll koll på detta med silver, men i mitt ständiga googlande efter ngt som kan "hjälpa" min pappas lungcancer dyker silver upp titt som tätt. Nån som har erfarenhet eller info om silver när det kommer till cancer?
Uppföljning några veckor senare: Vill bara uppdatera lite & berätta att pappa tycker det lättar mycket åt andningen för honom när han sitter med nebulisatorn Så glad åt denna grupp!

 

Namngiven. Jag har lungcancer och är inne på min 5:e cellgiftsbehandling. Jag äter och dricker KS, MSM, aprikoskärnor, D-vitamin,Gurkmeja, Graviola, och vatten blandat med äppelcidervinäger. Jag har också tagit bort allt socker och mejeriprodukter. Jag har aldrig mått så bra som nu. Läkarna kan inte förstå att jag har så bra värden och tappat så lite hår.

 

Jag är uppe i 8 kryddmått MSM dagligen och 2 dl KS. Men man måste öka försiktigt med MSM. Jag glömde tillägga att jag 1 timme innan frukost tar 1 tsk bikarbonat i 2 dl vatten och 1/2 pressad citron i lite ljummet vatten. Jag använder också en Nebulizer, så jag andas in KS direkt ner i lungorna.

 

Namngiven. Jag har metastaser i lungorna och har använt ks i mitt dricksvatten för att rena vattnet. Inga stora mängder. Hade ett tag tråkig torrhosta som är helt borta nu. Jag tror att jag vågar fortsätta med ks.

 

Namngiven. Jag gjorde en mammografi för ungefär en månad sen. Den bilden visade en förändring från tidigare bilder. Jag blev återkallad till Bröstenheten. Jag har varit orolig sedan dess. Men jag började söka hjälp andligt och med naturlig medicinering. Jag har sedan dess badad i bikarbonat (1 dl) till ett bad. Jag har varje morgon druckit en smothie som innehåller:

 

1 msk kvarg
1 msk linfröolja
1 tsk carob
1 mått Living Green (Biolife)
Nästan 1 msk gurkmeja
1 tsk ingefära
Vatten med kolloidalt silver
Mandelmjölk (hemmagjord)
Bananer
Hallon

 

Jag har mixat allt detta och druckit. Jag har även baddat brösten med ks, bikarbonat (blandat i vatten) och smörjt med en salva från John of God i Brasilien. Förutom det har jag mediterat och bett om andlig hjälp. Idag var återbesöket, de kan inte hitta någonting. De gjorde ny mammografibild, ultraljud, hittade ingenting.

 

Sen skulle de ta en annan slags mammografi för att ta en biopsi. Men eftersom de inte såg någonting så kunde de inte göra någon biopsi. Läkaren kallade in mig och visade bild 1 med förändring i celler och de andra bilderna som inte visar någonting.

 

Eftersom jag är en orolig själ och med det faktum att de har sett något på bild 1 så ska jag för göra en MR. Om MR inte visar någonting så kommer jag kallas som vanligt i fortsättning. Det har väckt mycket tankar och känslor och jag förstår hur viktigt det är att vara sann (för mig) med vad jag vill med mitt liv. Jag är djupt tacksam!

 

Namngiven. Jag köpte en Omron nebulizator efter tips. Har väl inhalerat i ca 3 månader och jag har helt sluppit ifrån min andfåddhet. Jag har lungcancer och jag har sett röntgenbilderna på före och efter 2 cytostatikabehandlingar och det är stor skillnad. Läkarna är förvånade över hur bra jag svarar på behandlingen. Jag är övertygad om att silvret spelar en stor roll! Så tackar ödmjukast för tipset och jag kan bara varmt rekommendera det vidare!

 

Namngiven. Jag måste berätta om min klient som blev diagnostiserad med lungcancer. Hon fick besked att hon fått de och skulle gå igenom alla tänkbara behandlingar. Hon började inhalera KS o även ta oralt (Det enda hon tog var KS). Vid återbesök visade blodprovet att cancern var borta. Jag tog det i väldigt kort beskrivning kunde skrivit betydligt mer, men då blir det för mycket att läsa (Hon är med i gruppen här o gav mig tillstånd att dela. Kanske hon själv vill kommentera?

 

Namngiven. Ks är ingen jävla vattenreningsmedel bara. Nu blir jag förbannad. Jag är levande bevis på att ks har botat mig från cancer. Själv hade jag över 10 tumörer lika stor som en persika. Och efter 3 månader efter alternativ behandling försvann varenda jävla klump från min kropp.

 

Gjorde gastroskopi varje tisdag i 3 månader bara för att se de positiva resultaten vecka efter vecka. Ks cures cancer, fatigue, cleanses arteries of buildup , etc. So all of you scheptic folk, welcome to reality. I am a cancer survivor thanks to alternative medicine. Så är det, acceptera det . Its a fact.

 

Finns ingen människa i denna världen som är lika skeptisk som jag har en gång varit. Men resultaten pratar för sig själv. Orden MÖJLIGHETEN. Tillhör den gamla mig. Tills jag fick bevisa de kirurger som är betalda av läkemedelsbolag att cancer den giftiga svampen botas inte med mer gift, men istället med reningsmedel. Så som naturliga ämnen som (KS, B3, D3, MSM, BIKABORNAT, MAGNESIUM, OCH ASKORBINSYRA.) de ämnen har botat mig 100 % från maligna tumörer.

 

Namngiven. Min resa började för tre år sedan. Det började när min firma blomstrade och mitt förhållande gick åt pipan. Det började med att jag bara åt en gång om dagen, stressen på jobbet var skyhög. Jag fick inget stöd av mitt ex och hon var alltid borta. Utöver det så fick jag en mild hjärtinfarkt. Jag behandlades för den på NÄL. Jag var hemma tre veckor och återgick sedan till jobbet.

 

Sex månader efter började min mage paja, samtidigt gick jag igenom en skilsmässa. Innan magen pajade fick jag anställning på YY. Magvärken övergick till att jag spydde och sket blod. Då fick jag ett temporärt jobb i ZZ. Jag fick nu veta att jag hade tumörer i magen.

 

På arbetet i ZZ träffar jag XX. Jag berättade för honom att jag hade ont i magen. Han lät mig testa kolloidalt silver. Först trodde jag att han var korkad för att han hade sån hög tro på alternativ medicin. Jag var själv väldigt skeptisk. Direkt efter att jag druckit detta glas med kolloidalt silver, kändes som att Jesus rört vid min mage och utfört mirakel och jag valde att aldrig hämta ut min medicin.

 

Det var mitt val enbart! Jag hade det i bakhuvudet. En månad efter när allt började gå åt helvete. Jag åt / sov inte på 13 dagar. Jag var deprimerad över tumör beskedet. Jag fick remiss till gastroskopi. En eftermiddag ringde XX mig, och frågade hur jag mår.

 

Då förklarade jag min livssituation. Han kommenderade mig att åka till hälsokosten, och köpa kolloidalt silver, b 3, d 3, msm,magnesium, naturlig melatonin, aprikoskärnor(bittra) bikarbonat och askorbinsyra. Drack 3liter vatten varje dag. Han visade hur jag skulle dosera detta dagligen. Ha i åtanke att jag var väldigt skeptisk. Jag hade inget att förlora då jag visste att jag skulle dö, jag var på väg in i fas 2 av cancer utredningen.

 

Jag började ta det XX rekommenderat dagligen. Jag hade 10 tumörer med en persikas storlek, i esofagus och magen. Det enligt mitt då senaste ultraljud/ gastroskopi. Efter de första två dagarna slutade jag att blöda. Min aptit började långsamt återvända. Jag började med en hälsosam diet, raw foods och inget socker.

 

Jag skulle göra gastroskopier varje tisdag i tre månader. Efter första månaden hade 50 - 60 % av tumörerna försvunnit. Började med mindfulness och prata med psykolog ett par månader in efter påbörjad kosthållning. Efter min sista undersökning hade jag inte ens kvar ett enda ärr efter tumörerna.

 

Till alla er skeptiker hoppas att det finns en XX i era liv. Änglar kommer i olika skepnader och former. Jag lever idag tack vare min ängel. Nu mer än någonsin vet jag att alternativ medicin fungerar 100 %. Tack XX för att du finns.

 

Man 75 år. Fick diagnosen aggressiv gallblåscancer. Åkte till Uppsala blev där öppnad och direkt igensydd gick inte att göra nåt åt det. Den palliativa gruppen sattes in. Kom hem igen bestämde att han skulle börja med cellgifter men pga att de gjort reva på bukspottkörteln så det bildades var och han blev väldigt sjuk - drog det ut på det. Jag läste om en läkare som hade rekommenderat ks och d-vitamin till en äldre dam och blev då nyfiken. Köpte detta till mannen.

 

Han har nu druckit detta i ca tre månader. För ca tre veckor sen gjorde han skiktröntgen. När specialister har tittat på röntgen så såg dem att det inte har spridit sig och de kunde inte se nåt i gallblåsan. Alla värdena var bra. Han är en pigg man som håller på att bygga upp och träna upp sig igen. För vår del känns det som att ks har gjort nåt väldigt positivt. Det känns som vi har fått tillbaka vår vän från döden.

 

Namngiven. Hej vill bara skriva här och berätta att jag inte sen 2009 har fått något positivt besked angående min cancer. Har genomgått många behandlingar sen dess. I juli började jag med KS 2 msk per dag. I dag var jag på kontroll och för första gången sen 2009 hade cancern halverats, provvärdena har halverats. Jag tror att det är ks som har verkat. Sköldkörtelcancer är det jag har. Jag ska garanterat fortsätta ta ks.

 

Namngiven. Har bekant som fått prostatacancer backa genom att bla ta silvervatten.

 

Namngiven. Många läkare vet inte vad kolloidalt silver är. En del blir nyfikna, en del är så trångsynta så dom inte vill prata om det pga. av kunskapsbrist. Jag skall träffa "min kirurg" och med honom skall jag ta upp forskning kring KS och röda och vita blodkroppar vid cellgiftsbehandling. Jag tror att vi måste börja den vägen för att få respons. Jag har läst att Ionosil dvs. Kolloidalt silver stimulerar dom röda och vita blodkropparna.

 

Då jag fick cancer, blev op. och därefter 6 månaders cellgiftbehandling. Mina röda och vita blodkroppar var så bra så jag att jag klarade mig utan blodöverföring eller avbryta behandlingen pga. låga vita blodkroppar! Jag har läst förberedande forskning vid Karlstad universitet, så jag vet hur det går till. Problemet är och få med sig någon läkare från ex. onkologen. Vi måste ha tillgång till ca. 2000 patienter för att få en bra forskning.

 

Namngiven. Igår när jag,som så många andra, skrev och gratulerade XY, så undrade XX om jag ville dela med mig av min historia. 3 maj i år åkte jag in till sjukhuset för att jag var trött och andfådd. fem dagar senare hade man tömt min lungsäck på total 5 liter vätska.

 

Jag fick antibiotika intravenöst och efter att tagit prover på vätskan så lovade man mig att jag inte behövde vara rädd för att det var något malignt. Hela sommaren har jag åkt in och ut på sjukhuset, vid ett tillfälle låg jag isolerad i 12 dagar med en kropp som var totalt utslagen av all antibiotika. Svamp både här och där, clostridiuminfektion, nervpåverkan, nässelutslag...

 

Vid ett tillfälle skickade man hem mig med orden "Vi vet inte vad det ät för fel på dig så vi vet inte vad vi ska ge dig för behandling, du får helt enkelt gå hem och självläka" med mig fick jag ett recept på morfin. Jag gjorde en bronkoskopi, otal lungröntgen och en skiktröntgen och man hittade ingenting. Återigen försäkrar man mig att jag inte behöver oroa mig för cancer.

 

Efter att ha gjort en lungbiopsi får jag den 24 juli mitt cancerbesked. Cancer i lungan som redan spridit sig till lymfan och kanske även till skelettet. Har fått tid till en undersökning med magnetröntgen som ska ge svar på det.

 

Redan innan jag fick cancerbeskedet hade jag hittat KS och MSM, började sen även med gurkmeja, höga doser D-vitamin, B-vitamin, magnesium och mineraler. Efter cancerbeskedet började jag även inhalera KS. Min andfåddhet försvann på några dagar. Jag har nu fått tre omgångar cellgifter och min läkare tycker att jag svarar väldigt bra på behandlingen.

 

Lymfknutan med tumörceller som jag haft i armhålan hittar jag inte längre. Jag är övertygad om att KS(och även de andra kosttillskotten) hjälper mig. Skulle inte våga avstå. Trots att jag pga cellgifterna är väldigt infektionskänslig är jag den i familjen som klarat höstens förkylningar bäst! Jag tror att jag kan tacka KS för det! Jag är i bra kondition och har nästan inga biverkningar av behandlingen. Det är min historia så här långt!

 

Namngiven. Jag vet inte vad alla har emot KS ?? Men kan med 100% säga att min cancer sjuka pappa fick diagnosen bukspottkörtels cancer som dessutom hade spridit sig till lungan och levern. Efter att ha använt KS i 1 månad togs det nya bilder och visade ingen spridning på varken lever eller lungor med andra ord var förändringarna i lever och lunga borta, och vi ser ingen annan förklaring till det som hänt än KS förtjänst.

 

Detta är utav egna erfarenheter. Nu säger läkarna att min far har en godartad tumör och kommer att kunna operera bort den ! Så jag vill verkligen tacka er för det super bra KS som faktiskt blev räddningen och att min pappa mår bra trots hans cancer.

 

Namngiven. Jag har just nu en person som jag vet av som använt Ionosil mot prostatacancer (OBS! ingen som är under min behandling och som jag tagit betalt för) men personens cancervärden har förbättrats avsevärt sedan han började med lokalbehandling med Ionosil samt invärtes han har inte tagit emot några andra behandlingar säger han.

 

Namngiven. Jag vet inte om ks botar vissa former av cancer, men en ting vet jag: Det påv. i alla fall röda och vita blodkroppar så jag kunde genomföra en aggressiv cellgiftsbehandling utan blodtransf. eller måste avbryta behandlingen några månader pga. dåliga värden eller för dåligt allmäntillstånd. Läkarna visste vad jag tog och blev mycket förvånade av resultaten. Ingen av oss visste om någon som hade klart det! Jag hade 4 metastaser i lymfan som dom plockade bort då dom tog tumören.

 

Nu 1 år efter op. var jag inne på datortomografi, och allt var borta! Jag tar i dag 5 l ks dagligen. Har börjat den långa vägen tillbaka till ett bra och rörligt liv. Jag går på SPA 5-6 ggr. pr vecka. Har vattengympa och bodybalans. Gick på ett "danspass" på söndag i 1 timma med hög puls och det gick också bra. Jag trodde jag inte att jag skulle orka med, men jag klarade det! Dagen efter var jag mörbultad i hela kroppen, men i dag mår jag toppen. Jag vill leva ett värdigt liv.

 

Namngiven. Har prostatacancer som ärftlig belastning inom släkten och började därför göra PSA-prover för 7-8 år sedan ( är 55 år ). Förra hösten hade värdet stigit markant två gånger i rad och vårdcentralens läkare tyckte att vävnadsprov ( biopsi ) var motiverat. Detta gjordes och förekomst av cancer konstaterades, om än i relativt liten omfattning. Sedan ett halvår har jag använt KS ( gjort av med totalt 3 liter ). Har genomlidit ytterligare 2 biopsier och vid den senaste hittades ingen cancer alls. PSA-värdet har vänt och är numera betydligt lägre.

 

Namngiven. Har själv hjälpt en att bota grov prostatacancer på endast 2 månader med KS. Läkarna ville klippa kulorna o förgifta han med kemo (som dödar fler än vad de räddar). Som sagt finns mer öppna länder än Sverige där man faktiskt bryr sig om människor och ger dom bästa möjliga vård.

 

Namngiven. Fick iaf cancerbeskedet slutet på 2012. Läkaren sade att jag inte skulle kunna få fler barn och att livmodern måste opereras bort. Gjorde två cellgiftbehandlingar pga "gör du det inte så dör du och lämnar dina två söner utan mamma". Efter dessa två så fanns ingen förändring. Jag slutade och fortsatte att dricka KS och dränkte tamponger med det samt "uppsprut" Thcoljan användes flitigt på smörgås varje morgon och kväll samt rökelse av samma sort.

 

Efter 2 månader ringde jag efter kontroll och tumören hade krympt avsevärt. Dom sa att den nu kunde opereras bort men jag vågade inte lita fullt ut på dom med risk för att vakna ur narkosen utan livmoder så jag fortsatte med 2 dl KS per intag, tamponger samt oljan.

 

Efter 3 månader var tumören såpass liten så dom kunde göra en titthålskirurgi och "peta" ut den utan min oro. Läkare (ett dussin) kan inte ge någon annan förklaring än att cellgifterna gjorde sitt vilket jag skrattade åt. Det enda gifterna gjorde var att döda levande celler, bryta ner min kropp och sno mitt hår. Men återhämtade mig grymt fort.

 

Maj 2014 blev jag gravid. Visserligen oplanerat men den 6 januari i år, 5 dagar efter att min son fötts så ringde jag upp den läkare på Sahlgrenska som gav mig dödsbeskedet och berättade. Hans svar fick mig helt perplex "Jag hade fel då, ska läsa på lite mer om det du berättar"

Namngiven. Det finns många olika sorters cancer. KS är inte ett universalmedel, men jag tror att det botar vissa sorter av cancer. Jag själv tog ks i tillägg till cellgiftsbehandlingen. Det gjorde att jag kunde genomföra hela cellgiftskuren utan uppehåll pga. uteblivna biverkningar. Jag klarade mig utan blodtransfusioner och påfyllning av vita blodkroppar.
Jag genomförde 6 månaders aggressiv cellgiftsbehandling utan uppehälle! Jag åt vanlig kost + 15 ml Ionosil 5 ggr. dagligen. Det var 1. gången att onkologerna varit med om att någon kunde klara det.

 

Jag har varit på datortomografi med isotoper, men ingen misstänkte cancerceller hittades trots dom hittade 4 metastaser i lymfan så prognosen var inte den bästa. Jag känner mig fri från cancer, men måste på ny datortomografi igen i november. Det är viktigt att berätta för din läkare att du tar ex. ks. Det blir journalfört och med i cancerregistret. Lycka till.

Och lilla jag. Jag misstänkte jag hade tarmvred och fick en tarmundersökning med en sån lång orm med kamera och krafsredskap. Det var faktisk ganska vackert. Jag följde med på skärmen, och det fanns en liten dutt som han krafsade i för att ta prov på den. Sedan hörde jag inget om undersökningen.

10 månader efter!!! Fick jag brev med en kallelse och recept på Picolax (Supereffektiv tarmrens). Det skulle så betyda att jag åter skulle äta en vecka utan fasta beståndsdelar i maten, ett dygn utan mat alls och ett halvt dygn på dass!

Det orkade jag inte igen, så jag ringde upp och annullerade undersökningen. Läkaren ringde sedan upp och sade jag hade en cellförändring. Nästa gång sade de det fula ordet Cancer. ”Har du meddelat dina anhöriga att du har CANCER?” Efter flera samtalar och brev, både från den lokala tarmsnickare och stora sjukhuset slutade de att skriva.

Jag vill alltså fixa det själv. I samma veva såg jag en undersökning på att kokosfett har en fantastisk verkan på tarmcancer. Det var jättebra jag såg det, för det är ju även bra mot demenssjukdomar och jag har länge tänkt att ta det, men inte kommit till skott.

Här är min sida om kokos. http://hastrup.123minsida.se/426358804

Nu tar jag alltså kokosfett i kaffet. Det blir ett ca glas var annan vecka, men i första hand tar jag KS så klart! Jag börjar dagen med att dricka en halv liter kroppstempererat vatten med en ca 2 matskedar KS i. Sedan tar jag lite KS då och då, och avslutar dagen med en munfull efter tandborstningen.

Jag gör egen KS. Jag har läst om så många alternative sätt att bekämpa cancer, men KS är det enklaste. Blir det inte bra, vem vet? ska jag börja med Lapacho efter det sätt jag har på min hemsida.

Jag tar även MSM en gång om dagen i en halv liter vatten. En matsked MSM och ½ matsked C-vit = askorbinsyra. Jag är också noga med att dricka tillräckligt med vatten. Det blir 3 liter om dagen med totalt et tesked havssalt i. Får jag det minsta ont i ryggen, vet jag det är vätskebrist.

Matmässigt äter jag moderat LCHF. Kvällsgodis kan vara lite 80% choklad, puffade fläsksvålar eller lite jordnötter. Det är helt otroligt som ett par rutor mörk choklad kan tillfredsställa godissuget. Innan kunde man tömma en hel påse sockergodis innan man blev nöjd.

Jag dricker så fet och gammaldags mjölk som möjligt morron och kväll. Till lunch blir det ett glas apelsinjuice, därför jag är ganska övertyget om det finns kalk i kroppen kan uppta, i motsättning till mjölk som tyvärr inte har nån funktion där, men så många andra bra egenskaper.

 


Allt fler studier visar nu på att silverjoner har en ofta bättre effekt på cancer än etablerad kemoterapi.
Följande artikel i brittiska Daily Mail's onlineversion, berättar om hur man konstaterat i forskning i Leeds, att silver har en många gånger bättre effekt på cancertumörer än etablerad behandling med cytostatika. Biverkningarna är dessutom färre, om överhuvudtaget några alls. Ett forskarlag i Leeds i England har studerat silverjonernas effekt på både bröstcancer och cancer i tarmen - och publicerat en artikel kallad “Enhanced cytotoxicity of silver complexes bearing bidentate N-heterocyclic carbene ligands.”

 

Silver bullet for cancer: Metal can kill some tumours better than chemotherapy with fewer side effects. Silver can kill some cancers as effectively as chemotherapy and with potentially fewer side effects, new research claims. Scientists say that old wives tales about the precious metal being a ‘silver bullet’ to beat the Big C could be true. The metal already has a wide range of medicinal uses and is a common antiseptic, antibiotic and means of purifying water in the third world.

 

And British researchers now say that silver compounds are as effective at killing certain cancer cells as a leading chemotherapy drug, but with potentially far fewer side-effects. They compared it to Cisplatin, currently used to treat a wide variety of cancers, but known to have harsh side effects including nausea, vomiting and even kidney damage. Silver is used already in everyday products such as deodorant with no known side-effects, and could make for a potentially cheaper alternative to platinum-based Cisplatin.

 

Researchers from the University of Leeds conducted lab tests which exposed breast and colon cancer cells to various silver-based chemicals over a six day period. Results, published in journal Dalton Transactions, showed that these silver-compounds were as effective as Cisplatin at killing cancer with potentially fewer side effects...

 

Hela artikeln här:
http://www.dailymail.co.uk/…/Silver-bullet-cancer-Metal-kil…

 

Fler referenser till studien som det brittiska teamet gjort:

 

Silver Is as Effective as Chemotherapy in Cancer Therapies:
http://news.softpedia.com/…/Silver-Is-as-Effective-as-Chemo…

 

Silver could offer improved cancer treatment:
http://www.paneuropeannetworks.com/…/silver-could-offer-imp…

 

Silver as effective as popular chemotherapy drug to treat cancer:
http://truthdive.com/…/Silver-as-effective-as-popular-chemo…

 

Scientists investigate whether silver could be used as a treatment for cancer:
"We have chosen silver because it has anti-cancer activity but it is inherently non-toxic to normal tissues".
http://www.bradford.ac.uk/…/could-silver-be-used-as-a-treat…

 

Detta man nu kommit fram till i Leeds, stödjer den mexikanska studie som häromåret konstaterade att kolloidalt silver kunde vara ett bra alternativ i behandling av bröstcancer. Resultaten från studien visar att silverjonerna tar hand om och neutraliserar bröstcancertumörer. Man sammanfattar studien med: “The present results showed that colloidal silver might be a potential alternative agent for human breast cancer therapy”

 

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2996348/…